Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (6.44 secunde)
Daca statul ar incasa din taxe si impozite toti banii pe care economia ii poate produce, Guvernul nu ar mai fi in situatia de a cauta solutii disperate pentru a face rost de bani.
Scrisori de dragoste, trimise pe mare acum 250 de ani, au fost deschise pentru prima data de arheologii francezi. Epistolele sunt adresate unor marinari din Franta care au fost rapiti de britanici in timpul Razboiului de Sapte Ani. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Lideri din peste 100 de tari se intalnesc la Davos in Elvetia, la Forumul Mondial. La reuniunea de 5 zile, va ajunge si presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski care se va adresa participantilor marti. Pe agenda discutiilor se afla si planul de pace al liderului de la Kiev.
Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, spune ca aderarea Suediei la NATO va avea un impact negativ asupra stabilitatii in nordul Europei, iar Moscova va riposta. ... Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe:
Seful Garzii de Mediu: ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA Urmariti-ne si pe Social Media:
Fara candidat decis la Primaria Capitalei, coalitia PSD-PNL isi vede calculele complicate de recenta intrare in jocul pentru Bucuresti a primarului de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone.
O nava indoneziana de cautare a salvat zeci de refugiati musulmani Rohingya care se aflau pe o placa.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
Liviu Librescu, nr. 4-6, Sector 1, Bucuresti, in data de 14 septembrie. Sediul, aflat pe un amplasament cu o suprafata de 4,5 hectare, este situat la nord de Baneasa mall, in apropiere de padurea Tunari. Numerele de telefon ale ambasadei raman aceleasi.
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
Printre proiectele la care lucreaza in prezent se numara un reactor nuclear extrem de sigur, o antena care ar putea revolutiona comunicatiile wireless dar si o metoda radicala de lupta cu malaria:
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata. ... De ce ai renuntat la gazetarie? Dar si de ce te-ai apucat de ea?
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon:
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
google-analytics.com